Laden Evenementen

Eindelijk mogen we weer los en we mogen opstarten na deze lange twee jaar van rust met ons ‘jaarlijkse’ herfstconcert. Na het concert met Elske DeWall een jaar te hebben uitgesteld, weten we het nu zeker. Onder een aantal maatregelen, die later worden toegelicht, kunnen we het concert toch door laten gaan.

Belangrijke informatie
Wanneer? 13 november 2021. Om 19:30 gaan de deuren van de zaal open en om 20:00 begint het concert.

Waar? PKN Kerk de Ikker te Burgum.

Bulthuissingel 7, 9251BS

Kaarten? Er zijn twee manieren om kaarten te verkrijgen. Helaas mogen we, vanwege de coronamaatregelen geen kaarten aan de deur verkopen en zullen ze online besteld moeten worden.

  1. Bent u donateur? Kosten €13,-
    Mail dan naar: kaarten@joostwiersma.nl voor uw kortingscode.

O.v.v.: naam, adres, woonplaats en aantal kaarten.

  1. Regulieren kaarten: Kosten €15,-

Bestel de kaarten via de knop op de homepage of via deze link.

Elske DeWall
Elske DeWall is een Friese singer-songwriter, opgegroeid in Veenwouden. Haar handelsmerk is soulvolle nummers, waarbij er duidelijke invloeden zijn uit roots, gospel, folk en moderne country. Elske is een echte muzikante, die begon met muziek maken op de piano, om vervolgens de saxofoon te gaan spelen. Later pakte ze de gitaar op, om te ontdekken dat ze ook nog een erg goeie zangeres is. In 2019 heeft Elske een nieuwe stap gezet en liedjes geschreven met onder andere Alain Clark, Edwin Evers en Marcel Visser. Eind januari 2020 is haar eerste zelfgeschreven Nederlandse single uitgekomen.

 

Coronamaatregelen
Om zoveel mogelijk mensen van ons concert te laten genieten, werken wij met een coronatoegangsbewijs, waardoor er geen 1,5 meter afstand meer hoeft te worden gehouden. Om binnen te komen heb je dus een geldige QR-code nodig.

Bij binnenkomst dient iedereen van 13 jaar en ouder een geldig coronabewijs in de vorm van een QR-code te tonen. Dit kan op papier en online. Namelijk via de CoronaCheck-app of via een papieren bewijs gemaakt via www.coronacheck.nl.

Er zijn drie manieren waarop je een QR-code kunt verkrijgen, hiervoor heb je een Digi-D nodig.
1. Een volledige vaccinatie (plus twee of vier weken, afhankelijk van het vaccin);
2. Een negatieve testuitslag binnen 24 uur voor het concert (via www.testenvoortoegang.nl);
3. Een herstelbewijs van corona van maximaal zes maanden oud.

LET OP: het coronaregistratiebewijs is géén officieel geldig coronabewijs! Ook het gele boekje geldt niet als coronabewijs.

 

Ga naar de bovenkant